Wat is er allemaal te doen rond de "Elbahof"?               

Allereerst op uw accommodatie zelf.  Neem nou bijvoorbeeld onze tuin: die is maar liefst 2000 m2 groot.  Op  de twee terrassen kunt u heerlijk relaxen.  Loop de wandelpaden af en geniet van al het moois wat de tuin u te bieden heeft.  Zodra het donker wordt ontsteken wij de tuinverlichting, en gaan de kabouters slapen...
Natuurlijk beschikken wij over een Barbeque die gratis ter beschikking staat.Heerlijk relaxen op uw terras gelegen aan de vijver

Het kabouter pad

Uw accommodatie bevind zich 20 minuten van Hoorn.  In het historisch centrum is van alles te doen.  Vanuit het centrum loopt u zó naar de haven.  Deze haven was van 1602 tot 1799 de thuishaven van s' werelds grootste handels maatschappij: de Vereenigde Oostindische Compagnie.  Deze koopvaardij schepen hadden gemiddeld honderd duizend gulden aan boord om de handel in specerijen en ander handel te kunnen inkopen.

Druk op de afbeelding voor meer info

Historisch centrum van Hoorn

Haven van Hoorn met directe verbinding van het IJsselmeer

Op ongeveer 850 meter afstand van uw accommodatie bevind zich zwembad het "Hemmerven".  Het is een niet al te groot open luchtbad met zonneweide.

Druk op de afbeelding voor meer info.

Zwembad  het Hemmerven ligt 850 mtr. van uw accommodatie


Houd u van surfen?  De "Elbahof" bevind zich op 4 km afstand van het IJsselmeer.  Het pittoreske dorpje Oosterleek ligt tegen de historische Westfriese Omringdijk, en is zeer bekend en geliefd bij surfers.  Even verder -in het al even pittoreske Schellinkhout-  bevind zich een surfschool, waar door professionals les wordt gegeven.

Schellinkhout

Oosterleek

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een echte aanrader!  Alhoewel het park is bedoeld voor kinderen tot ongeveer 10 jaar, genieten ouders en opa en oma er nét zo van.  Misschien nog wel meer...  Wat ook zo fijn is aan dit park zijn de betaalbare antree en consumptie prijzen !

Sprookjeswonderland Enkhuizen


Het Openluchtmuseum in Enkhuizen weerspiegelt het leven rond het IJsselmeer rond 1800.  Het buitenmuseum is opgedeeld in vijf verschillende buurten. Centraal staat een dorp, aangelegd naar situaties van dorpen rond de Zuiderzee met voornamelijk authentieke (en enkele gekopieerde) panden uit het voormalig Zuiderzee- en Waddengebied.

Openluchtmuseum Enkhuizen


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info